Bel voor een afspraak
Werkplek 11 uur per dag / 6 dagen per week.... Werkplek 11 uur per dag / 6 dagen per week....
Werkplek inclusief Werkplek inclusief
Diverse werkplek benodigdheden aanwezig Diverse werkplek benodigdheden aanwezig
Lagers & rubbers zelf (of laten) vervangen Lagers & rubbers zelf (of laten) vervangen
Remblokken zelf (of laten) vervangen Remblokken zelf (of laten) vervangen
Remrevisie zelf (of laten) uitvoeren Remrevisie zelf (of laten) uitvoeren

Raam folie

Raam folie voor uw auto? Kom dan eens langs bij Tomavi in Zwolle! Hier kunt u terecht voor raam folie in veel verschillende tinten.

Naast raam folie voor uw auto, kunt u ook bij ons terecht om zelf aan uw auto te sleutelen in onze doe het zelf garage, carwrapping en ruitenwissers!
Tomavi raam folie Ramen blinderen Door een zonwerende folie op autoruiten te monteren houdt u het koel in de auto en blijft een groot deel van de warmte, uv transmissie, en licht reflectie buiten de auto. Geen losse plak- of rolgordijnen die in de weg zitten bij openen van het raam. Hierdoor zal de auto een stijlvoller uiterlijk krijgen. Tevens zorgt de tint van de film voor verminderde schittering en doordat de film ruim 90% van het UV licht blokkeert blijft ook de bekleding van het interieur (stof en leer achterin) als nieuw. Waardevolle spullen op de achterbank tijdens de vakantie zijn nauwelijks nog te zien, en maakt onderweg een DVD kijken een stuk relaxter voor de kinderen. Category: Cars, Auto's, Ramen, Window Product #: Tomavi raam folie 4 stars, based on 48 reviews