Bel voor een afspraak
Werkplek 11 uur per dag / 6 dagen per week.... Werkplek 11 uur per dag / 6 dagen per week....
Werkplek inclusief Werkplek inclusief
Diverse werkplek benodigdheden aanwezig Diverse werkplek benodigdheden aanwezig
Lagers & rubbers zelf (of laten) vervangen Lagers & rubbers zelf (of laten) vervangen
Remblokken zelf (of laten) vervangen Remblokken zelf (of laten) vervangen
Remrevisie zelf (of laten) uitvoeren Remrevisie zelf (of laten) uitvoeren

Windowtinting voorwaarden


Window tinting met automotive film.

Door een zonwerende folie op autoruiten te monteren houd u het koel in de auto en blijft een groot deel van de warmte buiten.
Geen losse plak of rolgordijntjes die in de weg zitten bij openen van het raam. Hierdoor zal de auto een stijlvoller uiterlijk krijgen.
Tevens zorgt de tint van de film voor verminderde schittering en doordat de film ruim 90% van het UV licht blokkeert blijft ook de achterbekleding van het interieur (stof en leer) als nieuw. Waardevolle spullen op de achterbank tijdens de vakantie zijn nauwelijks nog te zien, en onderweg een DVD kijken is een stuk relaxter voor de kinderen.

De achterruitverwarming heeft daarnaast geen enkel probleem met deze window foly’s, en beslaan in de winter treedt zelfs later op dan zonder gemonteerde folie.

Voorkomt rondvliegend glas bij een ongeval/inbraak en komt dus de veiligheid ten goede. Is krasbestendig omdat de toplaag van de folie uiterst hard is, dus een lange levensduur gegarandeerd bij normaal gebruik.

Wij werken o.a. met Hanita Coatings' automotive film. Deze film is geschikt voor auto, maar wordt ook steeds meer toegepast op de boot en in de caravan, en combineert verhoogde zonwerende prestaties met een blijvend professioneel uiterlijk. De verschillende tinten van de film voegen stijl en privacy toe aan ruiten. Door de minimale reflectie van deze film krijgen de autoruiten een verfijnde en geraffineerde uitstraling.

Na installatie van de automotive film is het onderhoud vrij simpel. De film wordt net zo makkelijk gereinigd als uw overige autoruiten.

Sterk, duurzaam en ontwikkeld om verkleuring tegen te gaan, worden de Hanita automotive films gedekt door vijf jaar garantie.

Door de uitstekende krimp van de automotive films zijn deze makkelijk in onze werkplaats te vormen naar de exacte bolling van de autoruiten. De film heeft ook een uitstekende hechting op de dot matrix van de zij en achterruiten.

Alle achterste zijruiten en de achterruiten mogen onbeperkt voorzien worden van folie mits er een rechter buitenspiegel aanwezig is.

Voor de voorruit en de beide voorportierruiten gelden andere bepalingen zoals hieronder omschreven staat.

In feite mogen de voorportier ruiten tot maximaal 45% getint worden. Omdat ruiten vanuit de fabriek vaak al een lichtte tint meekregen, blijft de foliekeuze hiervoor in de regel dus érg beperkt.

Met automotive films (zilver) die geen metaaldeeltjes bevatten zullen mobiele telefoon en GPS systemen geen hinder ondervinden van de film.
De auto dient vooraf gewassen  te worden (ivm de stofgevoeligheid van de folie). Overtollige spullen zoals kinderzitjes en losse voorwerpen graag zoveel mogelijk thuislaten.


Eisen voor automotive film voor voertuigen zoals beschreven in Artikel 5.2.42 van de Wegenverkeerswet: 
  1. De voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten van personenauto’s mogen geen beschadigingen of verkleuringen vertonen. Ten aanzien van de voorruit is het bepaalde in van toepassing.
  2. De voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten van personenauto’s mogen niet zijn voorzien van onnodige voorwerpen die het uitzicht van de bestuurder belemmeren.
  3. De lichtdoorlatendheid van de voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten mag niet minder dan 55% bedragen.
  4. Indien de personenauto niet is voorzien van een rechterbuitenspiegel, mag de achterruit geen beschadigingen of verkleuringen vertonen.
  5. Indien de personenauto niet is voorzien van een rechterbuitenspiegel mag de achterruit niet zijn voorzien van onnodige voorwerpen die het uitzicht van de bestuurder belemmeren.